AEH LES FRANQUESES vs UEHC MÀSTER 30-27

Crònica AEH LES FRANQUESES vs UEHC MÀSTER 30-27

AEH LES FRANQUESES vs UEHC MÀSTER 30-27

Derrota en un partit que ha anat de més a menys. En el desplaçament a Les Franqueses, els nostres veterans s’hi ha desplaçat novament amb moltes baixes i només 9 efectius. Tot i així el partit ha començat força bé pels visitants amb uns avantatges inicials de 3 i 4 gols de diferència.

Tot i això, la manca de consistència i alguns errors clars en atac, han permès als vallesans anar reduint l’avantatge fins a arribar a empatar a 10. Un gol en la darrera acció dels calellencs ha permès anar per davant amb el mínim avantatge a la mitja part (10-11).

A la represa, la tendència ha estat similar a la de la 1a part: un inici on de nou la UEHC ha tornat a agafar avantatge de 3 gols; però uns minuts de cert descontrol on imperava l’atac per davant de la defensa, ha permès als locals capgirar el marcador per primera vegada en tot el partit.

A manca d’uns 15 minuts per acabar el partit, la distància ha estat força estona en només 1 gol amb possibilitats d’empatar i tot, però errors dels nostres jugadors en els darrers minuts han eixamplat l’avantatge local fins al definitiu 30-27.

En la tercera i definitiva jornada de Copa que es jugarà el cap de setmana del 20-22 de maig, una victòria dels nostres ens classificaria per semifinals.


Comentaris (1)

  1. Gran partido amigos. Limpio por las dos partes y gran deportividad. Con equipos como vosotros da gusto jugar. Un abrazo y suerte en 15 dias contra palau

Deixa un comentari