C.H. SANT ANDREU PEGASO vs UEH CALELLA Infantil 27-14

Crònica C.H. SANT ANDREU PEGASO vs UEH CALELLA Infantil 27-14

C.H. SANT ANDREU PEGASO vs UEH CALELLA Infantil 27-14

Semblaria fàcil fer la crònica d’aquest partit, perquè en línies generals, va ser un mal partit, només al principi del partit vàrem competir, amb resultat igualat, fins al 5 a 5, però a partir d’aquí, desconnexió total, tant en atac com en defensa, no vàrem aconseguir entrar mai al partit.

Però com deia al principi de la crònica, no és fàcil fer aquesta crònica, perquè podríem dir moltes més coses del partit, però tot el contrari, vull destacar l’orgullosos que estem d’aquests nanos, de l’evolució que porten durant la temporada, de l’assistència a entrenament cada dia d’entrenament, del que ens han fet gaudir, partit rere partit.

Portem una competició de copa espectacular, no ens pensàvem disfrutar lo que hem disfrutat, i per això, dic que la crònica no es fàcil de fer, o si, perquè del partit no he dit quasi res, si no que vull destacar el grup, l’equip, i per un mal partit, no passa res, cal aixecar-se i tornar, continuant entrenant i evolucionant.

Repeteixo, molt orgullos d’aquests nanos.
Ens queda un partit, proper cap de setmana 21/22 de Maig a Calella, us espero a tots per aplaudir dempeus aquest EQUIPÀS!!

Deixa un comentari