UEH CALELLA vs CH. BORDILS B 32-29

Crònica UEH CALELLA vs CH. BORDILS B 32-29

UEH CALELLA vs CH. BORDILS B 32-29

Tercer i últim partit de la primera fase de la Copa on els nostres es veien les cares amb el Bordils, en un partit intranscendent per als dos equips.

El partit va començar bé pels nostres, que van aconseguir un avantatge inicial de 2-3 gols als primers minuts. A partir d’aquí la UEHC va saber controlar el marcador i no va deixar que l’equip gironí es posés per davant en cap moment. Es va arribar al final de la primera part amb el resultat favorable de 16-14.

La segona part es va viure igual que la primera, la UEHC va saber controlar molt bé el tempo i va aconseguir obrir més forat en el marcador, aconseguint un avantatge màxima de 6 gols quan faltaven 5 minuts. Així doncs, es va arribar al final del partit amb el resultat favorable de 32-29.

Els nostres acaben la primera fase de la Copa amb ple de victòries i ara estan a l’espera de conèixer rival i data per al següent partit, que serà contra un equip de 1a Nacional. En aquesta segona fase els enfrontaments ja són eliminatòries, a partit únic.


Deixa un comentari