Crònica CH. BORDILS “B” vs UEH CALELLA 30-28

Crònica CH. BORDILS “B” vs UEH CALELLA 30-28

Crònica CH. BORDILS “B” vs UEH CALELLA 30-28

Vuitena jornada de Lliga on el primer equip visitava al Bordils, una pista sempre complicada.

El partit començava amb els nostres jugadors molt concentrats, conscients de la importància que tenia aconseguir els dos punts per poder mantenir-se tercers. Als primers minuts es va viure molta igualtat entre els dos equips, l’equip gironí va desplegar tot el que tenia i no va posar les coses fàcils, però els nostres no van ser menys i van aconseguir un petit avantatge que van aguantar fins al final de la primera part, arribant a la fi amb el marcador favorable d’11-14.

A la segona part també es va viure molta igualtat, els nostres no van aconseguir marxar de més en el marcador i el Bordils ho va aprofitar en els darrers minuts. Als últims 5 minuts l’avantatge del primer equip era mínima i no es va aconseguir anotar gols, i l’equip local ho va tenir tot de cara per fer un parcial de 4-1 i emportar-se finalment els dos punts, acabant el partit amb el marcador desfavorable de 30-28.

El primer equip marxava de Bordils amb un sentiment de ràbia per haver perdut un partit que s’havia estat guanyant fins als darrers minuts, però sempre amb el cap ben amunt per haver lluitat fins al final.

La pròxima jornada es juga al Parc Dalmau contra un rival directe, el Molins de Rei, equip que està empatat a punts amb els nostres. Diumenge a les 18.30h hem d’omplir el pavelló, som-hi!


Deixa un comentari