Crònica UEH CALELLA Juvenil vs HC LAIETÀ ARGENTONA 25-21

Crònica UEH CALELLA Juvenil vs HC LAIETÀ ARGENTONA 25-21

Crònica UEH CALELLA Juvenil vs HC LAIETÀ ARGENTONA 25-21

Sisena jornada de lliga i sisena victòria pels nois de Calella, que ens tenen mal acostumats… Partit contra el cinquè classificat de la lliga, que per joc i qualitat de l’Argentona no el fa mereixedor d’aquesta posició, segur que els veurem lluitar per les places que donen opció a jugar la segona fase. Primera part ben igualada, on els del Calella van sortir una mica freds i els hi va costa entrar en el partit, a causa també de la bona defensa del Laietà, tot i això la UECH sempre amunt el marcador amb diferències de 4 o 5 gols, 13-9 a la fi de la primera part.

A la segona i després de les indicacions de l’Eric, el Calella va sortir més endollat, amb més intensitat en defensa, i bones intervencions del nostre porter, feia que l’Argentona, tot i jugar un bon partit, hagueren de patir a l’hora de trenar jugades i fer gols. El Calella va saber mantenir el marcador amunt fins a la fi del partit, 25-21 pels nostres, que hauran de visitar la setmana vinent la pista del Poblenou, empatats a punts tots dos al dalt de la classificació i que decidirà la primera posició a la lliga.
..PITICOLLONS!!!!!
FELICITATS EQUIP!!!!!!

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC131225
HC. LAIETÀ91221

UEHC

47Bubakar Conteh Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
4Romà Marquès Lateral Dret
13Bernat Fontdevila Especialista Defensiu
28Pablo García Lateral Dret
33Marc Granell Extrem Dret
35Mohamed Amin Extrem Esquerra
39Joan Valls Lateral Esquerra
45Izan Vicent Extrem Esquerra
73Bubakari Ndow Extrem Dret
75Mohamed El Asri Lateral Dret
  25 aturades13 2 1

HC. LAIETÀ

1 1

Deixa un comentari