CH SANT FOST MX vs UEH CALELLA Benjamí MX 12-4

Crònica CH SANT FOST MX vs UEH CALELLA Benjamí MX 12-4

CH SANT FOST MX vs UEH CALELLA Benjamí MX 12-4

Primer desplaçament dels nostres benjamins, el primer de molts que faran durant la seva carrera esportiva. Vam començar l’escalfament amb molta ilusió e intensitat, ja que disposavem d”un equipament exterior magnìfic, quins columpis!!! Forma perfecte de fer pinya!!

Anem pel partit: Primera part on els nostres van sortir a la pista amb la tàctica molt clara: Passar-ho bé. De forma molt inteligent van observar l’equip contrari, per atacar-los de forma directe a la segona part, la que gairebé vam donar la campanada de la jornada. De ben poquet que no vam guanyar-la. I així fou la tònica del partit!!!

Portem 3 partits, i cada partit que fem, sembla que els jugadors siguin nous al club, casi ni se us reconeix. L’evolució de cadascú d’ells es increïble, cada vegada son mes grans a la pista, i tenim clar que aquesta temporada es per creixer com estan fent, però si seguim aixì, entrenant (que no parin de fer-ho, només al Agost) la temporada vinent ens ho passarem MOOOOLLTTT BEEEE!!!

I com no, agraïr a tots els pares que van poder venir, com animaven als nostres jugadors, es com jugar a casa, i encara que no ens vam emportar la victoria, quina cara de felicitat que teniem tots, primer els nens, entrenador, pares, avis, etc…

I per acabar, em vaig sentir un Xavi Hernandez o un Pep Guardiola a la banqueta, la meva estrena particular com entrenador, i vaig tenir la sort de dirigir el millor equip del món.
Gràcies UEHC, gràcies familia, sou molt bona geentt!!>

CH SANT FOST MX vs UEH CALELLA Benjamí MX

Deixa un comentari