UEH CALELLA vs CH. GAVÀ 31-23

Crònica UEH CALELLA vs CH. GAVÀ 31-23

UEH CALELLA vs CH. GAVÀ 31-23

Primera jornada de la Copa i primera victòria pels nostres en un partit còmode per la UEHC. El partit no va començar gaire bé per la UEHC, ja que, per falta de punteria en els llançaments, el Gavà es va avançar en el marcador amb un parcial favorable de 0-4 als primers 9 minuts.

A partir d’aquest moment els nostres es van posar les piles i van anar retallant les distàncies en el matx, fins al punt de posar-se per davant al minut 16. Es va arribar a la mitja part amb el marcador favorable de 17-13.

A la segona part, els nostres no van abaixar els braços i van seguir amb el bon joc i ampliant l’avantatge en el marcador a mesura que passaven els minuts. La UEHC no va donar cap opció a l’equip rival i es va arribar al final del partit amb el resultat favorable de 31-23.

Destacar la millor notícia de la jornada, la tornada a pistes del nostre jugador Vico, que després de 7 mesos i una operació de lligaments, va poder sortir al camp a llançar dos penals que va marcar!

Gran primer partit de Copa per la UEHC que la setmana que ve visita a la Coope Sant Boi en un partit que es jugarà entre setmana, dijous a les 20.45h a Sant Boi. Som-hi!

Crònica UEH CALELLA vs CH. GAVÀ 31-23


Deixa un comentari