H.COOPE SANT BOI vs UEH CALELLA 29-32

Crònica H.COOPE SANT BOI vs UEH CALELLA 29-32

H.COOPE SANT BOI vs UEH CALELLA 29-32

Segon partit de la Copa Catalana i segona victòria del nostre sènior que ja es classifica matemàticament com a primer de grup per a la següent fase. Ens desplaçàvem a Sant Boi un dijous a les 20.45h en partit avançat per no jugar al cap de setmana.

El partit va començar força malament per la UEHC, ja que l’equip del Llobregat va aconseguir un petit avantatge de 4-1 als primers 5 minuts. A partir d’aquí els nostres es van posar les piles i van demostrar que es volien endur el partit. De mica en mica el marcador s’anava ajustant i els nostres van aconseguir posar-se per davant abans d’acabar la primera part. Així doncs, es va arribar al descans amb el resultat favorable de 15-16.

A la segona part, cap dels dos equips va aconseguir marxar en el marcador, la UEHC sempre per davant amb avantatges mínimes de 1 o 2 gols. A falta de 10 minuts els nostres es van poder posar a 4 gols i l’equip local no va poder fer res per remuntar. Els nostres ho van donar tot fins a l’últim minut. Es va arribar a la fi del partit amb el marcador favorable de 29-32.

Destacar la participació de tots els jugadors en un partit on la UEHC anava curts d’efectius.

Gràcies al resultat de l’altre partit que es jugava, el Bordils vs Gava, amb victòria Gavanenca, els nostres es classifiquen directament per la següent fase, ja que passi el que passi contra el Bordils a l’última jornada, la UEHC queda com a primera de grup.

Dissabte que ve a les 19.30h els nostres juguen al Parc Dalmau contra el Bordils B, en un partit intranscendent però on els nostres buscaran el ple de victòries a la Copa.

 	 Crònica H.COOPE SANT BOI vs UEH CALELLA 29-32


Deixa un comentari