UEH CALELLA B vs C.H. SANT LLORENÇ B 36-38

Crònica UEH CALELLA B vs C.H. SANT LLORENÇ B 36-38

Crònica UEH CALELLA B vs C.H. SANT LLORENÇ B 36-38

Els calellencs perden i esgoten pràcticament qualsevol opció de tenir possibilitats d’ascens.

Els nostres jugadors han iniciat el partit molt concentrats i, degut a les bones accions ofensives, ens han permès estar dins del partit tot i no fer una bona defensa ni tenir gaire aportació de la porteria. A partir del minut 16 però, la defensa ha continuat sent bastant pèsima, i això s’ha juntat amb una devallada ofensiva degut a errors de llançament i pèrdues de pilota, que han permès al rival marcar amb facilitat i marxar en el marcador, mitja part 14-22.

A la segona, amb un gol més en contra ha arribat la màxima diferència a favor dels vallesans (14-23), a partir d’aquí els nostres han començat a treballar de valent, deixant-se la pell a cada acció defensiva i tornant a tenir paciència i efectivitat en atac. Aquest fet ens ha permès anar reduint mica en mica la diferència en el marcador i situar-nos fins i tot en un 35 a 36 en el minut 58. Malauradament, finalment no hem pogut materializar la remuntada, el desgast ha sigut molt important i l’equip rival ha aprofitat l’últim atac per marcar el 36-38 definitiu.

Nois, avui ens hem tornat a buidar i ens hem deixat l’ànima a la segona part. Hem d’apendre dels errors i intentar fer un partit molt més regular durant els 60 minuts.


Deixa un comentari