H.GARBÍ DE PALAFRUGELL vs UEH CALELLA Juvenil 37-35

Crònica H.GARBÍ DE PALAFRUGELL vs UEH CALELLA Juvenil 37-35

H.GARBÍ DE PALAFRUGELL vs UEH CALELLA Juvenil 37-35

Segona jornada de la fase d’ascens de l’equip Juvenil i primera derrota de la temporada dels nostres nois. El juvenil viatjava a la complicada pista del Garbí amb nombroses baixes, només 8 jugadors. El partit en general va estar molt disputat, la igualtat va manar en el marcador en tot moment.

Als nostres jugadors els hi va faltar més solidesa defensiva i això ho va aprofitar l’equip rival, fent molts gols fàcils des de 6 metres. A la segona part els nostres van sortir més forts, però la falta d’efectius va condicionar molt el joc del juvenil, que ho van donar tot durant els 60 minuts. Així doncs, l’equip de Palafrugell es va endur la victòria per un ajustat 37-35 i va aconseguir derrotar al nostre juvenil per primer cop en tota la temporada.

Cal destacar la fita que han aconseguit els nostres nois que han estat 15 jornades sense conèixer la derrota, enhorabona equip!
La setmana que ve ens visita el CH Cerdanyola, segon classificat del grup C a la primera fase. Diumenge dia 20 a les 11:15h

H.GARBÍ DE PALAFRUGELL vs UEH CALELLA Juvenil 37-35


Deixa un comentari