Crònica HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

Crònica HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

Gran resultat en un partit dominat de principi a final en el darrer desplaçament de l’equip en aquesta primera fase. Desplaçament a Sant Cugat amb un equip força mermat per les baixes i que per desgràcia ha patit 2 lesions més durant el partit.

Tot i així l’equip ha començat el partit de forma molt seriosa, amb una alta efectivitat de cara porteria i amb una defensa força compacta, que ha permès fins i tot gaudir d’alguns contraatacs ben finalitats. L’avantatge anava augmentant a mesura que passaven els minuts en aquesta primera part, deixant el marcador parcial en un favorable 8-17.

A la represa i amb el partit força encarrilat, l’equip ha abaixat el pistó, però sempre mantenint la diferència al marcador. S’ha intentat posar en pràctica jugades que l’equip està treballant recentment amb major o menor encert, però amb l’esperança de que aquestes serveixin de cara al futur més immediat.

També la manca de canvis a la banqueta degut a les lesions i el desgast, han provocat en part la manca d’encert ofert durant la primera part. Tot i així, el parcial de la 2a part també ha estat favorable als nostres per 10-11, deixant el marcador final en 18-28.

HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
H. SANT CUGAT81018
UEHC171128

H. SANT CUGAT

18

UEHC

1Manel Orive Porter
16Pep Cantal Porter
5Albert Puig Central
8Javier Condes Extrem Esquerra
2Jordi Salvà Lateral Dret
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
7Daniel Romero Central
72Josep Tarensi Lateral Dret
9Josep Canaleta Pivot
44Isaac Mora Extrem Esquerra
  28

Deixa un comentari