Crònica HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

Crònica HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28

Gran resultat en un partit dominat de principi a final en el darrer desplaçament de l’equip en aquesta primera fase. Desplaçament a Sant Cugat amb un equip força mermat per les baixes i que per desgràcia ha patit 2 lesions més durant el partit.

Tot i així l’equip ha començat el partit de forma molt seriosa, amb una alta efectivitat de cara porteria i amb una defensa força compacta, que ha permès fins i tot gaudir d’alguns contraatacs ben finalitats. L’avantatge anava augmentant a mesura que passaven els minuts en aquesta primera part, deixant el marcador parcial en un favorable 8-17.

A la represa i amb el partit força encarrilat, l’equip ha abaixat el pistó, però sempre mantenint la diferència al marcador. S’ha intentat posar en pràctica jugades que l’equip està treballant recentment amb major o menor encert, però amb l’esperança de que aquestes serveixin de cara al futur més immediat.

També la manca de canvis a la banqueta degut a les lesions i el desgast, han provocat en part la manca d’encert ofert durant la primera part. Tot i així, el parcial de la 2a part també ha estat favorable als nostres per 10-11, deixant el marcador final en 18-28.

HANDBOL SANT CUGAT vs UEHC MÀSTER 18-28


Deixa un comentari