Crònica SANT MARTI ADRIANENC vs UEHC MÀSTER 23-23

Crònica SANT MARTI ADRIANENC vs UEHC MÀSTER 23-23

Crònica SANT MARTI ADRIANENC vs UEHC MÀSTER 23-23

Empat treballat a una de les pistes més complicades a visitar aquesta 1a fase.
El partit ha començat igualadíssim i així s’ha mantingut durant els primers 20 minuts de la primera part, on tota l’estona l’equip local es posava 1 gol per damunt, però cada vegada era contrarestat per gol dels nostres. Però als darrers minuts, un seguit d’errors en contraatacs i en defenses mal aplicades, afegides a 3 exclusions (6 en total durant el partit) pràcticament consecutives, han desnivellat la balança, passant d’un correcte 9-9 a un 13-9. Una millora en l’encert de cara al gol ens ha portat a un obert 14-12 a mitja part.

A la represa, tot i col·locar-nos momentàniament 1 gol per sota, un seguit d’errors ha fet que l’equip local eixamplés l’avantatge novament a 3-4 gols, però encara hi havia minuts per endavant i eixugar el desavantatge. Una clara millora en l’aspecte defensiu ajudat per bones accions a la porteria, ha fet que de mica en mica el partit es tornés a igualar al marcador; només la manca d’encert cara porteria ha evitat que els calellencs es posessin per davant al marcador amb antelació. Amb igualtat total al marcador (22-22), hem entrat a l’últim minut on, després d’una doble aturada d’en Manel, hem tingut ataca per posar-nos per davant d’una vegada per totes. I així ha sigut, a falta de 20-25 segons l’equip ha marcat, però l’alegria ha durat escassos segons i és que, tot seguit, els locals han marcat en acció “contra gol”.

Finalment ha acabat el partit amb aquest empat meritori davant d’un equip que sempre ofereix guerra i més com a local. El resultat final ha estat un just 23-23.


Deixa un comentari