Crònica UEH CALELLA “B” vs CALONGE I SANT ANTONI CLUB HANDBOL 24-9

Crònica UEH CALELLA “B” vs CALONGE I SANT ANTONI CLUB HANDBOL 24-9

CRÒNICA UEH CALELLA “B” VS CALONGE CH 24-9

Vuitena jornada de 4a Catalana on el filial de la UEHC rebia al Calonge, últim classificat de la lliga sense cap victòria.

El partit començava amb els nostres jugadors concentrats i amb ganes de resoldre el partit de manera ràpida, i així es va viure. Durant els primers 15 minuts l’equip rival només va aconseguir anotar dos gols i els nostres ja havien obert forat de 7-8 gols. Al final els nostres es van relaxar i l’equip rival va aconseguir anotar més gols, arribant al descans amb el marcador favorable de14-7.

A la segona part els nostres van saber portar el partit i no van donar cap opció a l’equip rival. Es va acabar el partit de manera còmoda amb el marcador favorable de 24-9.

Destacar la participació dels nostres juvenils que van fer un bon partit i ens van ajudar en la victòria i als nostres porters que van fer un autèntic partidàs!

Aquesta setmana es juga l’últim partit de la primera volta on els nostres es desplacen fins a Roses, el diumenge a les 18h.

Crònica UEH CALELLA “B” vs CALONGE I SANT ANTONI CLUB HANDBOL 24-9

Resultat

ClubGols
UEHC B24
CH CALONGE9

UEHC B

16Martí Rivera Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
81Guido Abbona Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
2Martí Dangla
6Lluc Navarro Lateral Dret
21Víctor Tejero Lateral Esquerra
22Victor Muiña
24Alex García Extrem Dret
72David Gaudioso Pivot
33Marc Granell Extrem Dret
45Izan Vicent Extrem Esquerra
  24 aturades27 4 2

CH CALONGE

9 1 5

Deixa un comentari