Crònica UEH CALELLA Infantil vs C.A. SABADELL HANDBOL B 31-8

Crònica UEH CALELLA Infantil vs C.A. SABADELL HANDBOL B 31-8

UEH CALELLA Infantil vs C.A. SABADELL HANDBOL B 31-8

Avui a la crònica no diré quasi res del partit. Ultim partit de la temporada, partit plàcid pels nostres, que hem pogut gaudir sense patir.

Avui vull destacar la temporada del nostre equip. Destacar l’evolució al llarg de la temporada, el compromís d’aquests jugadors, assistint a tots els entrenaments, us puc assegurar que és l’equip del club, amb la millor assistència d’entrenament al llarg de la temporada, fet que ens fa sentir molt orgullosos d’ells. Se que ho he dit en altres cròniques, però això demostra que els agrada l’handbol, que disfruten i s’ho passen bé.

La connexió que hi ha entre ells, la bona sintonia del grup és molt maca. Del joc de l’equip, podem dir, que clarament, s’ha vist una millora progressiva, amb un final de temporada fantàstic.
Tots tenim a la memòria grans partits, partits ajustats que s’han guanyat, hem gaudit molt. També hem patit derrotes dures, però no tingueu cap dubte que això també forma part de l’aprenentatge.

Aquesta temporada s’acaba, els entrenaments seguiran, i la temporada que ve, segur que serà millor. Vull acabar donant les gràcies a totes les mares i pares, familiars, amics i amigues, que heu vingut jornada, darrera jornada, que heu animat i donat suport a l’equip, sense vosaltres això no seria possible.

Agrair especialment als entrenadors Marc i Pau, la seva bona feina, la seva paciència. Heu fet molt bon treball, FELICITATS!!

I res més, dir que m’ho he passat molt bé, i solament posaria un però…..
també m’agradaria sortir a les fotos😅.

UEH CALELLA Infantil vs C.A. SABADELL HANDBOL B 31-8

Deixa un comentari