Crònica UEHC MÀSTER vs CH PALAUTORDERA 20-18

Crònica UEHC MÀSTER vs CH PALAUTORDERA 20-18

UEHC MÀSTER vs CH PALAUTORDERA 20-18

Una victòria que val un passi a semifinals de la Copa! Darrera jornada de la primera fase de la Copa on un partit marcat per la forta calor i on el vencedor de l’encontre tenia el premi extra de classificar-se per la següent ronda (l’empat també servia als locals).

A l’inici de partit, el desencert dels calellencs en ocasions clares de llançament (val a dir que la porteria dels vallesans estava ben coberta) ha permès que els visitants portessin la iniciativa al marcador durant tota una primera part en la qual les defenses s’han imposat clarament als atacs. Un error en la darrera defensa ha permès al Palautordera marxar al descans amb l’avantatge mínim (9-10).

A la represa, la tònica ha estat similar però ha estat el Calella qui duia la iniciativa al marcador, alternant avantatges d’un gol amb empats. Però al tram final del partit, l’encert ofensiu en diverses accions dels nostres màsters, ha permès agafar un avantatge de 4 gols, definitiu donades les circumstàncies de l’encontre on el cansament (sobretot per part visitant) s’ha fet palès en els seus jugadors. Només 2 accions finals amb el partit resolt han permès a aquests deixar un marcador més ajustat, però que en cap moment ha fet perillar la classificació pels de Calella.

A destacar que avui s’ha pogut gaudir de certa banqueta, juntament amb la presència de jugadors que estan de baixa per lesió. Una bona manera d’encarar el tram final de temporada on no s’ha de renunciar a arribar el més lluny possible en aquesta competició.

UEHC MÀSTER vs CH PALAUTORDERA 20-18

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC91120
PALAUTORDERA10818

UEHC

1Manel Orive Porter
8Javier Condes Extrem Esquerra
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
7Daniel Romero Central
44Isaac Mora Lateral Dret
73Curro Vicent Extrem Dret
5Albert Puig Central
2Jordi Salvà Lateral Dret
19Marc Manzano Extrem Esquerra
9Josep Canaleta Pivot
  20

PALAUTORDERA

18

Deixa un comentari