Crònica UEH CALELLA vs C.E. LA SALLE BONANOVA 28-23

Crònica UEH CALELLA vs C.E. LA SALLE BONANOVA 28-23

UEH CALELLA vs C.E. LA SALLE BONANOVA 28-23

Tercera jornada de la segona fase de Lliga Catalana on el nostre Sènior s’enfrontava a La Salle Bonanova, un vell conegut de la categoria.

Es presentava un partit molt interessant al Parc Dalmau, ja que la Salle va quedar líder en el seu grup a la primera fase de la Lliga i els nostres sabien que ho havien de donar tot per poder treure els dos punts. El partit va començar molt igualat, cap dels dos equips va aconseguir marxar en el marcador. La nostra defensa va ser clau durant tot el primer període i això es va notar també en l’atac, amb atacs fluids i ràpids. Els nostres guerrers van aconseguir arribar al descans amb un avantatge de 2 gols, 13-11.

La segona part, tot i el desgast físic de la primera part, els nostres van sortir per totes, conscients de la importància d’aconseguir els dos punts. A l’equador de la segona part la UEHC va aconseguir obrir un forat més ampli de fins a 6 gols, gràcies a l’efectivitat de cara a porteria i a la gran defensa. A partir de llavors els nostres van saber aguantar el resultat fins al final del partit, arribant amb el marcador definitiu de 28-23.

Del partit d’ahir cal destacar l’actuació del nostre porter, Victor Tejada, que amb 13 aturades s’ha convertit amb l’MPV del partit. Destacar també l’aportació de tots els jugadors en un partit on els nostres anaven amb baixes importants.

La setmana que ve el primer equip torna a jugar al Parc Dalmau, aquest cop juguem DISSABTE a les 18h contra el BM Granollers “C”, en un altre partit de vital importància per als nostres. Som-hi!

UEH CALELLA vs C.E. LA SALLE BONANOVA 29-23


Deixa un comentari