Crònica UEHC MÀSTER vs SANT MARTI ADRIANENC 16-16

Crònica UEHC MÀSTER vs SANT MARTI ADRIANENC 16-16

UEHC MÀSTER vs SANT MARTI ADRIANENC 16-16

Empat treballat en el partit de les defenses. Tal i com ja va passar al partit jugat a Sant Martí, novament hi ha hagut empat en un partit que es podria haver guanyat gràcies a una gran actuació en defensa (i porteria), però que finalment no s’ha pogut culminar la remuntada de la segona part.

El partit ha començat amb intercanvi de gols constant, sempre amb el Sant Martí portant la iniciativa al marcador; als primers minuts avantatge mínim o empat i més endavant 1 o 2 gols de diferència, però amb la certesa que només millorant en atac, es podria capgirar el marcador. Però els 5 minuts finals de la 1a part han penalitzat força als nostres doncs la defensa local ha afluixat una mica i el Sant Martí ho ha aprofitat per posar-se 4 gols amunt. Per sort un darrer gol de penal a l’última jugada per part de la UEHC ha deixat el marcador parcial a mitja part en 9-12.

A la represa, els primers minuts han estat d’intercanvi de gols, però a partir del 11-14, un parcial de 6-2 ha posat per davant la UEHC per primera vegada en tot el partit. Acte seguit els visitants han empatat, i els últims minuts han estat força erràtics en atac per ambdós equips. Així doncs, el marcador no s’ha mogut més, deixant el resultat final en un baixíssim 16-16 (7 a 4 a la 2a part) en un partit que ha servit per veure el debut en la categoria d’en Marc Manzano, qui després d’anys inactiu ha tornat al nostre club.

UEHC MÀSTER vs SANT MARTI ADRIANENC 16-16


Deixa un comentari