Crònica UEHC MÀSTER vs HANDBOL MOLNS 25-21

Crònica UEHC MÀSTER vs HANDBOL MOLINS 25-21

UEHC MÀSTER vs HANDBOL MOLINS 25-21

Victòria i cap a la final de Copa!
La semifinal de Copa Màsters disputada al Parc Dalmau ha estat un bon epíleg per acabar la temporada a Calella, a falta de disputar la final en camp neutral. El partit s’ha iniciat amb cert nerviosisme per part d’ambdós equips. Els calellencs movien bé la pilota però mancava encert en llançaments clars; en defensa també calien alguns reajustaments. La igualtat ha regnat en aquests primers 30 minuts, arribant al descans amb avantatge mínim per part del Molins de Rei (12-13).

El descans ha anat de fàbula pels nostres màsters tal i com ho demostren els 8 primers minuts de la segona part amb un parcial de 4-0(16-13). A partir d’aquest moment, l’equip ha sapigut portar la batuta del partit, no deixant que els visitants s’acostessin a més de dos gols de diferencia. Finalment, el partit ha acabat amb victòria local amb el resultat de 25 a 21, quedant palesa la fortalesa defensiva dels nostres màsters en aquesta segona part (només 8 gols encaixats).

Cal destacar que avui si que hi havia efectius, fins a 13 jugadors han estat disponibles en aquest partit decisiu on també cal agrair la presencia de força públic a les grades recolzant al nostre equip!

UEHC MÀSTER vs HANDBOL MOLNS 25-21

Galería d’imatges del partit

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC121325
H. MOLINS13821

UEHC

1Manel Orive Porter
16Pep Cantal Porter
2Jordi Salvà Lateral Dret
3Daniel Crespillo Pivot
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
5Albert Puig Central
7Daniel Romero Central
8Javier Condes Extrem Esquerra
9Josep Canaleta Pivot
15Jordi Sabio Extrem Dret
33Marc Manzano Extrem Esquerra
41Joan Carles Navarro Pivot
44Isaac Mora Lateral Dret
73Curro Vicent Extrem Dret
  25

H. MOLINS

21

Deixa un comentari