Màster UEHC 25 – 20 Club Handbol Sant Andreu

Màster UEHC 25 – 20 Club Handbol Sant Andreu

Primer partit de COPA Catalana Màster diumemge 1 de març i primera victòria a domicili contra el Club Handbol Sant Andreu. En aquesta primera fase, els enfrontaments contra els rivals són a partit únic i els nostres veterans saben que no poden deixar escapar els dos punts a casa.

Els màsters de la UEHC han jugat contra un rival desconegut per no haver-nos enfrontat mai anteriorment tot i tenir referències en el campionat de lliga dels que havien obtingut uns bons resultats.

Clar domini dels Màsters de la UEHC

La primera part ha estat de clar domini Calellenc arribant a la mitja part amb un resultat de 4 gols de diferència tot i les errades en llançaments a porteria.

En començar la segona part la diferència ha anat en augment fins arribar als 8 gols al nostre favor. Tot i l’intent del rival d’escurçar la diferència en el marcador amb una defensa individual sobre la primera línia que no ha tingut massa èxit, hem arribat al final amb la victòria dels nostres per un clar resultat de 25 a 20.

Diumemge 1 de març UEHC 25 – 20 Club Handbol Sant Andreu

Cal destacar la rotació de la banqueta per part del míster Mateu Vives i l’efectivitat en el llançament d’homes com Javi Condes.

Nois, com a capità us haig de dir que iniciem amb molt bon peu aquesta Copa de la qual ens marquem com objectiu jugar la final. Confiem amb tots vosaltres per poder arribar a complir aquest somni.

Les dues properes jornades descansem però a la tornada repetirem amb un gran rival, hi ha molt en joc.

Un, dos, tres pit i collons UEHC!

Comentaris (1)

  1. Sou uns cracks!!!

Deixa un comentari