Cadet Tarragona HC 32 – 35 UEH Calella

Cadet Tarragona HC 32 – 35 UEH Calella

Partit a Tarragona dissabte 7 de Març, el primer de la segona fase, i primera i gran victòria contra un gran rival que va quedar primer de la seva fase.

El primer temps va estar molt ajustat en el marcador on els nostres cadets van jugar molt concentrats desde el primer moment i amb una gran precisió en el tir, que va fer que ens poséssim davant el marcador des del principi del partit, i que vàren saber gestionar degudament fins a la fi de la primera part amb un resultat de 17-18.

Molt bona feina en defensa i atac

A la segona part els cadets del Tarragona van intentar prémer de valent, però els nostres guerrers van sortir molt endollats en defensa i això va fer que durant 8 minuts el Tarragona no marquès I la Uehc marxés de quatre gols, amb un resultat de 17-21.
Tot i això, el Tarragona no va abaixar els braços i al minut 20 va passar a 29-30, però els nostres jugadors van saber reaccionar de valent contenint l’atac del Tarragona amb una molt bona selecció de tir, i sobretot destacar l’actuació d’un dels nostres porters, en Víctor que va fer un partit excel·lent amb un total de 23 parades i amb un 43% d’efectivitat. Tot això ens va portar a un final d’infart amb un resultat final de 32-35.

Dissabte 7 de març Tarragona HC 32 – 35 UEHC

Moltíssimes felicitas nois ens heu fet gaudir d’un partit per recordar !!!!

Ara ens toca seguir treballant i seguir sumant. El proper partit serà fora contra el Handbol Cooperativa Sant Boi B, molta força jugadors continueu així.

Un, dos, tres pit i collons UEHC!

Deixa un comentari