El diumenge 8 de Març a les 16:30 hores de la tarda al Pavelló Municipal de Calella, es van presentar els equips de Handbol de la UEHC per la temporada 2019-2020.

La Unió Esportiva Handbol Calella va presentar els 7 equips de les seves categories, benjamí, aleví, cadet, juvenil, senior, master i Specials Autocars Calella integrats per més d’un centenar de jugadors.

A l’acte de presentació dels equips de la temporada hi van estar presents el regidor de l’Ajuntament de Calella i el President de la Federació Calatana de Handbol.

Una festa per recordar

Amb molt bona presència de públic a la graderia la tarda va ser una gran festa. A les 16:30 hores vàrem gaudir de un partit amistós dels nostres petits del club bejamins i alevins conjuntament amb membres del Joventut Handboll Malgrat.

La família al complert de la Unió Esportiva Handbol Calella.

Posteriorment a les 17:15 hores varem poder tastar un “pica pica” a càrrec del club, per preparar-nos per el partit del nostre senior que estava per començar a les 18:00 hores que jugaba contra CE. Molins de Rei partit de Lliga Catalana Sènior Masculina.

Gràcies per formar part de la família de la UEHC

Com sempre va ser un èxit de participació i un èxit de col·laboració.
Gràcies per assitir, gràcies per formar part de la família de la UEHC.

Un, dos, tres, Pit i collons UEHC!

Deixa un comentari